HMS

Tilgjengelig når du trenger oss, for å sikre en trygg og effektiv arbeidsplass.

  • Kartlegging og risikovurdering av arbeidsmiljøfaktorer
  • Utarbeidelse av rutiner og sjekklister
  • Kjemikalier og stoffkartotek
  • Oppdatering og vedlikehold av HMS-system
  • HMS-opplæring for verneombud, ledere og AMU medlemmer

Hva er HMS?

Systematisk HMS-arbeid er nøkkelen til å oppfylle krav, skape et trygt og sikkert arbeidsmiljø, samt styrke din bedrifts omdømme.

Godt HMS-arbeid er ikke bare et krav, det er en investering i trygghet, effektivitet og omdømme. Ved å velge våre HMS-løsninger tar du det første skrittet mot en arbeidsplass der ansatte beskyttes, miljøet ivaretas, og myndighetskrav oppfylles. Vi gjør HMS forståelig og tilgjengelig, fra risikovurderinger til systematisk HMS-arbeid, uten at det trenger å være komplisert.

  • Skreddersydde HMS-planer
  • Digitalt HMS-system
  • Opplæring og støtte
  • Effektiv internkontroll

Hva vi kan hjelpe med ?

Kartlegging og risikovurdering
HMS-kurs
Etablering og vedlikehold av HMS-system
HMS-rådgivning

Skreddersydde HMS-Planer: Våre eksperter utvikler skreddersydde HMS-planer som er både praktiske og juridisk korrekte. Fra risikovurderinger til implementering gir vi deg verktøyene du trenger for å håndtere HMS-effektivt gjennom hele virksomheten.

Digital HMS-Plattform: Med vår brukervennlige digitale HMS-plattform blir dokumentasjon og oppfølging enkelt. Vi hjelper deg med å overholde gjeldende lover og forskrifter, og sikrer at din bedrift er i forkant når det gjelder HMS-standarder.

Opplæring og Støtte: Våre HMS-kurs, utviklet internt, gir nødvendig kunnskap for ledere, verneombud og ansatte. Vår innleide HMS-spesialist står også klar til å gi skreddersydd støtte når du trenger det, fra risikovurderinger til avvikshåndtering.

Effektiv Internkontroll: Med vårt prosessbaserte HMS-styringssystem får du tilgang til omfattende HMS-kompetanse. Vi hjelper deg med planlegging, utførelse, kontroll og forbedring av internkontrollen, slik at du kan oppnå optimal sikkerhet.

 

Kontakt oss i dag for å styrke din bedrift gjennom våre helhetlige HMS-tjenester. Sammen skaper vi en arbeidsplass som prioriterer sikkerhet, helse og arbeidsmiljø på alle nivåer.

 

Hvorfor velge oss?

Rådgivere med lang erfaring
Praktisk tilnærming
pexels-fauxels-3183169
Timebasert og fleksibel løsning
Tilgjengelig når du trenger oss

Kontakt oss